Vine a celebrar l'arribada del Carnaval a Can Musons

dijous

Un any més,les entitats de Can Musons (Fundació Festa Major de Gràcia, Castellers de la Vila de Gràcia i Federació de Colles de Sant Medir) tornen a organitzar la gran festa del Dijous Gras a la placeta de Manuel Torrente, la placeta que està davant del nostre equipament. Enguany, la festa se celebrarà el dijous 8 de febrer a la tarda i la primera part estarà dedicada a la canalla.

nens

Obrirem portes a les 17:30h i a les 18h hi haurà un espectacle infantil amb Fefé i Companyia que ens farà cantar i ballar en el primer gran sarau del Carnaval. Acabat l'espectacle es repartirà xocolata calenta entre tots i totes les persones assistents i enmig de la festa, farà entrada a plaça Sa Majestat la Reina Carnaval per fer lectura pública del seu Arribo Infantil per decretar que la setmana del Carnestoltes pot començar! En acabar el seu parlament, la Reina en persona farà entrega dels premis del concurs de disfresses infantils, que són els següents:

1r premi: Una sessió de fotos a WonderPhotoShop Fujifilm de Gran de Gràcia.

2n premi: Un xec valorat en 30€ per comprar contes i llibres a la llibreria Atzavara del carrer Escorial.

3 premi: Un lot de productes per fer manualitats Carnavaleres de Bateau Lune de la plaça de la Virreina.

6

En fer-se fosc, començarà la part adulta de la festa. En aquesta festa no hi podrà faltar el tradicional concurs de truites. Pot participar-hi tothom i presentar truites de tot tipus i amb les combinacions més atrevides! Si vols participar al concurs, només cal que presentis la teva truita dins de Can Musons (c/Alzina, 9) el dijous 8 de febrer abans de les 19:45h per tal de deixar les teves dades i permetre que el jurat les valori. Aquest concurs també tindrà fantàstics premis:

1r premi: Sopar per a dues persones a la truiteria La Ceba del carrer La Perla.

2n premi: Lot gran de productes de cuina de la botiga Culinarium de Gran de Gràcia.

3r premi: Lot mitjà de productes de cuina de la botiga Culinarium de Gran de Gràcia.

Totes les truites presentades es posaran sobre les taules perquè, a partir de les 20:15h, tothom les comparteixi en el tradicional sopar de ranxo de carnaval, on no hi faltaran les menges típiques de la jornada: truites de tot tipus, botifarra d'ou, embotits i coques de llardons! Abans, però, a les 20h farà entrada Sa Majestat Carnaval per fer lectura del seu Arribo adult amb el que amb sàtira i molt cahondeo, donarem la benvinguda a un nou Carnaval a Gràcia. 

8

Des de les 19:30h fins les 23h hi haurà l'actuació de PD Vili's&Famiy que amenitzarà el sopar i el ball de disfresses que se celebrarà al mateix lloc. Sí, per als adults, per descomptat que també hi haurà premis per a les persones que llueixin les disfresses més divertides i originals. Els premis seran:

1r premi: Un sopar per a dues persones al Restaurant Bilbao del carrer Perill.

2n premi: Dues entrades per al Teatre Lliure de Gràcia.

3r premi: Un lot d'embotits de la Xarcuteria Aglà de la Plaça de la Vila.

Des de l'organització volem agrair a tots els comerços i entitats de proximitat que han col·laborat en aquest projecte per tal que aquesta festa tingui uns premis fantàstics que siguin l'alicient per participar.

Us esperem al Dijous Gras de Can Musons!