Reactivem contactes a la cultura popular

conveni

Després de dos anys de pandèmia, s'encara la preparació de la Festa Major de Gràcia de 2022 amb aires de pressumpta normalitat. És per aquest motiu que la Fundació Festa Major de Gràcia va renovar els convenis amb dos principals agents de la cultura popular gracienca el passat dilluns 7 de març.

conveni

En primer lloc es renovà el conveni amb els Geganters de Gràcia. Carla Carbonell, presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia i Pilar Laraña, presidenta dels Geganters de Gràcia van renovar i revisar l'acord a través del qual la Fundació cedeix l'ús de les seves figures festives a la colla gegantera de Gràcia. D'aquesta manera, els gegantons de la festa major: en Torradet i la Gresca, el Gegantó Torres i la Cuca Garlanda seran portats pels geganters i geganteres de la vila de Gràcia. Per altra banda, s'ha assegurat així la seva participació en els acte organitzats per Fundació com: la presentació de la Festa, el cercavila de festa major o l'ofrena a la capella de Sant Roc el dia de la seva festa.

El mateix dia es signà també conveni amb els Castellers de la Vila de Gràcia. Ambdues entitats representades per Carla Carbonell i Antoni Ciuró, president dels Castellers de la Vila de Gràcia van assegurar d'aquesta manera la participació de la colla en els actes propis de Fundació tals com la presentació de la festa, el pilar d'ofrena a Sant Roc i s'encarrega la organització de la diada castellera de festa major.