Visita l'expo de Sant Isidre a Can Musons

geganters

El passat 12 d'abril es va inaugurar a Can Musons l'exposició: "Les festes de Sant Isidre, passat i present" que va ser produïda pels Geganters de Gràcia. La mostra,explica els origens de la devoció a Sant Isidre Llaurador i la seva popularitat entre els territoris agrícoles. La festa, va ser molt celebrada a l'antiga Vila de Gràcia però amb la desparició dels conreus i la pagesia, poc a poc, la tradició es va anar perdent fins a desparèixer del tot.

gega

Ja entrat el segle XXI, l'associació dels Geganters de la Vila de Gràcia va decidir recuperar-la tot reinventant-la i fent que els gegants fossin els protagonistes de la setmana. Si veniu a veure a mostra, podreu descobrir el passat de la festa  i els motius de la reinvenció més contemporània. La mostra a Can Musons va ser inaugurada amb els parlaments de Lina López, presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia i Pili Laraña, presidenta de la colla dels Geganters de Gràcia.

geg

Aquesta mostra podrà ser visitable de dilluns a divendres de 16:30h a 20:30h a Can Musons (c/Alzina, 9) fins el proper 17 de maig. D'aquesta manera, servirà de pòrtic a les noves festes de Sant Isidre que es viuran aquest maig a la Vila de Gràcia.