Vine a fer esport durant la Festa Major!

esport

Sempre és una bona oprtunitat per fer esport però la setmana gran gracienca ens ofereix la possibilitat de fer-ho en un ambient festiu diferent a la resta de l'any! Tot seguit et llistem totes les accions que pots realitzar entre el 15 i el 21 d'agost:

- PEDALADA POPULAR. Celebra el 1r dia de la Festa Major de Gràcia muntat sobre la teva bici! El dia 15 d'agost, t'esperen a la concentració de la sortida a les 9:45h a Passeig Sant Joan amb Travessera de Gràcia. A les 10h s'iniciarà un recorregut per tota la Vila que passarà a prop de molts carrers i places guarnides just quan la festa treu el cap. No cal inscripció prèvia, però sí que us animem a fer una petita donació amb el projecte solidari d'enguany que recapta fons per a la investigació contra el càncer infantil. Per participar tan sols cal que vinguis amb la teva bici a aquest acte que coorganitzem amb el Club Ciclista de Gràcia. 

escacs

- 18è TORNEIG D'ESCACS: El dia 18 d'agost presenta't abans de les 10h del matí al Centre Moral de Gràcia -coorganitzadors d'aquest acte juntament amb els Tres Peons- (Ros de Olano, 9). Les inscripcions són lliures i gratuïtes però t'has d'inscriure prèviament a www.trespeons.com. Hi ha 80 places disponibles i en completar la reserva es tancaran les inscripcions.

CONSULTA BASES COMPLETES AQUÍ

- 21è TORNEIG DE TENNIS TAULA: Els dies 17 i 18 d'agost es celebrarà aquest torneig des de les 10h del matí al Centre Moral de Gràcia -coorganitzadors d'aquest acte - (Ros de Olano, 9). Aquest torneig té categories infantil, masculina, femenina i per parelles. Per poder participar cal que t'inscriguis abans del 13 d'agost a través d'aquest formulari: INSCRIU-TE AQUÍ

CONSULTA BASES COMPLETES AQUÍ

tennis

-2n TORNEIG DE DÒMINO: La Fundació Festa Major de Gràcia, el Centre Moral de Gràcia i l'Associació de Dòmino de Barcelona organitzem aquest concurs el dia 19 d'agost a la seu del Centre (c/Ros de Olano, 9). Les inscripcions es poden fer el mateix dia de 9 a 9:30h calculant que les partides començaran a les 9:45h del matí. Pel matí es farà la categoria adulta i la infantil es realitzarà per la tarda del mateix 20 d'agost tot realitzant les inscripcions de 17 a 17:30h.

CONSULTA BASES COMPLETES AQUÍ